Blogg   |   Om webbplatsen   |   Kontakta oss


Köp löshår online

Att köpa löshår online har många fördelar jämfört med att göra det i butik. Dock finns det kanske en del frågor man vill ha svar på innan man betalar. Löshår är ju något som helst ska passa dig perfekt, och matcha din hårfärg. Om man inte kan testa i butik innan, och direkt jämföra med sin hårfärg, är det då inte stor risk att det blir fel, och du har lagt ut en massa pengar på något du inte kan använda?

För att börja med hårfärg. Beskrivningar på de flesta sajter är mycket grundliga, med bilder som visar vilken hårfärg som passar till vilket löshår. Det är faktiskt väldigt lätt att hitta rätt färg; så det ska du inte behöva oroa dig för. Om du verkligen känner dig osäker, och vill se efter ”på riktigt” finns det hos vissa online-butiker möjlighet att låna hem ett färgprov. Detta är en ring med hårtestar med alla de olika färgerna. Ett annat sätt är att kontakta butiken och få hjälp av dem, oftast behöver du bara skicka in en nytagen bild på ditt egna hår. När man väl hittat rätt färg så är det självklart en stor fördel med att köpa löshår på nätet. Det är billigare än ute i verkliga livet. Det finns flera butiker att välja mellan, så du har fler alternativ än i butik.

Sedan finns det de som oroar sig för om det är säkert att handla på nätet. ja,det är det för det mesta. Använder man sig av större onlinebutiker som funnits ett tag ska det inte vara några problem. Det är egentligen som att handla vad som helst annat på nätet. Om det är en nätbutik du aldrig hört talas om kan det vara en god idé att googla lite på namnet för att se vad det är för filurer. Internet har ju inte bara gjort för att det är lätt att starta en lömsk butik som inte ger vad den utlovar. Det är också lätt för missnöjda kunder att göra sig hörda, så att alla som vill kan se.

3 svar till “Köp löshår online”

  1. Märta skriver:

    Tack för en bra sida! Köpte mitt löshår på Lyko precis, hoppas det fyller mina förväntningar! Återkommer!! 😉

  2. Linnéa skriver:

    Vad spännande Märta! Vi är så nyfikna på hur det blev! / Linnéa på Billigt-loshar.se

  3. Märta skriver:

    Nu har jag haft mitt hår i en månad och det är bara så fint! Är sååå nöjd med mitt köp!! Kunde inte bifoga någon bild tyvärr, men ni får lite på mig helt enkelt. Sitter toppen och känns som mitt egna hår 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *